Frisbee & Disc Golf clinics en sportieve uitjes

Sportief uitdagend, leuk en anders! Voor bedrijfsuitjes, teambuilding-dagen of groepsactiviteit.

Volg een clinic... en ontdek de frisbeesport!

Course biedt iedereen de mogelijkheid om de frisbeesport te ontdekken door het verzorgen van clinics, bedrijfsuitjes, teambuilding dagen en sportieve evenementen. Op een plezierige manier leert u de verschillende basistechnieken, spelregels en achtergronden van de verschillende frisbee disciplines. Onder begeleiding van ervaren instructeurs krijgt u een introductie in werptechnieken, lichaamshouding en de verschillende sport- en spelvormen binnen de Frisbeesport.

Probeer iets nieuws en kom frisbeeën!

Frisbeesporten zijn leuk, sportief uitdagend, ontspannend, eenvoudig te leren en een laagdrempelige manier om fit te blijven. De combinatie van lichamelijke inspanning en geestelijke ontspanning maakt het een ideale sport voor jong en oud en een plezierige manier om calorieën verbranden! Wil je een leuke dag beleven met (voor de meesten) een nieuwe sport? Volg dan een clinic en kom frisbeeën! Een ideale sportieve bezigheid voor een bedrijfsuitje, een leuke groepsactiviteit of voor teambuilding.

Voordelen & pluspunten:

• Laagdrempelig en snelle succesbeleving • Geschikte activiteit voor brede doelgroep • ‘Nieuw’ voor de meesten, dus gelijk startniveau • Meerdere sport & spel variaties mogelijk • Actief buiten zijn en ontspanning tegelijk • Ongemerkt en plezierig calorieën verbranden

"Het was een dag om niet te vergeten, warm, intensief en erg gezellig."

“De clinic was boeiend, helder en iedereen is met sprongen vooruitgegaan in de werptechniek. Een aantal van ons vonden het zo leuk dat ze nog wel eens een schijfje willen gooien. Al met al een geslaagd afdelingsuitje, ik zou het anderen zeker aanraden om eens te proberen”.

Vraag naar de mogelijkheden

Geinteresseerd in een clinic, bedrijsuitje of gewoon een leuke dag? Neem dan contact met ons op, laat ons weten wat de specifieke wensen zijn en wij zorgen voor een mooie Frisbee dag op-maat.

When a ball dreams... it dreams it's a frisbee!